Oct 23, 2007

Satu, Dua... Tembak! (Episod 2)

Lagi cerita berkenaan hukuman tembak sampai mati di China. Korang tau macam mana logo Olimpik Beijing 2008 dihasilkan?

Tak lain tak bukan macam inilah....

4 comments:

Sultanah Yue said...

hallo... nama saya Anouhea Audiya

Sila lawati blog saya yang hina ini!

http://divashenanigan.wordpress.com/

Sultanah Yue said...

Aku juga inginkan permission daripada Tuan supaya saya dapat masukkan address web ke dalam blogroll saya!

yang berbahagia...
Divas Lesbian!

ketaminator said...
This comment has been removed by the author.
gagak hitam said...

maka...dipersilakanlah dengan segala hormatnya Ratu Divas Lesbian untuk berbuat demikian..

bukan je blogroll....kalau Divas Lesbian nak taruk address web tu kat IC hang pun gua alu alukan sangat...

sekian, tima kasih...